Academy – Cedra HR

Akademija

Potičemo i promičemo učenje...
kroz rad i projekte
kroz radionice, programe i događanja
kroz poslovne poduhvate
  • Tečajevi
  • seminari
  • mentoriranje
  • volontiranje
  • nastavna baza
Spremni ste na stjecanje novih znanja i vještina, ali ne pronalazite tečaj po svojoj mjeri? Naši tečajevi prate globalne trendove osobnog i profesionalnog razvoja i prilagođavaju se Vašim potrebama, mogućnostima i interesima.

Tečajevi se odvijaju u malim grupama ili individualno, a provode ih iskusni stručnjaci različitih profila.

Budite u korak s vremenom.
Prijavite se na jedan od dostupnih tečajeva CEDRA Akademije: 
Naši seminari su jednodnevni ili višednevni programi usmjereni stjecanju i razvoju specifičnih znanja, vještina, stavova, ali i poticanju povezivanja, umrežavanja i suradnje ljudi i organizacija.

Želite naučiti nešto novo ili nadograditi postojeće znanje?
Sigurni smo da ćete pronaći seminar za sebe: 

Inovativno učenje i poučavanje
Financijska pismenost
Inovativno financiranje u profitnom sektoru
Inovativno financiranje u neprofitnom sektoru
Vodstvo Komunikacijske vještine
Timski rad
Društveno poduzetništvo
Društvene inovacije
Održivi, regenerativni i transformativni turizam
Regenerativni razvoj 

Potrebna Vam je profesionalna podrška? Naši mentorski programi namijenjeni su pojedincima, timovima, organizacijama, institucijama ili zajednici.

Mentoriranje obično uključuje kombinaciju razgovora, sastanaka i radionica uživo te komunikacije na daljinu, putem elektronske pošte, instant poruka i tele-konferencijskih alata.

Od programa mentoriranja, izdvajamo sljedeće mogućnosti koje se često mogu i kombinirati:  

Osobno mentoriranje
Projektno mentoriranje
Poslovno mentoriranje
Problemsko mentoriranje
Mentoriranje društvenog i političkog vodstva
Inovacijsko mentoriranje
Institucionalno mentoriranje  
Spremni ste na učenje kroz rad i stjecanje vještina u poticajnom okruženju?
Sudjelujte u radu naše organizacije kroz program volontiranja!

Volontiranje je prilika da istražujete i otkrivate sebe i svijet oko sebe, svoje talente, interese, mogućnosti i ograničenja.

Volontirati možete u našim prostorima, u prostorima naših članica, ali i na otvorenom ili od kuće. 
Izađite iz svoje zone komfora i pokušajte nešto novo:  

Jednodnevno volontiranje
Višednevno volontiranje
Organizacijsko volontiranje
Programsko volontiranje
Međunarodni volonterski programi 
CEDRA Split je jedna od formalnih nastavnih baza Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, s kojim je sklopila poseban ugovor o poslovnoj suradnji 2017. godine. Osnovni fokus programa nastavne baze je uključiti studente u projekte i na taj način osloboditi prostor za istraživanje i rad na posebnim vještinama koje bi korisnicima omogućile olakšano uključivanje na tržište rada i potaknule stvaranje pozitivne klime za razvoj novih i originalnih ideja u odnosu na koncept društvenog poduzetništva.
Program nastavne baze CEDRA Split
Raspored predavanja stručne prakse iz pripreme i provedbe projektnih aplikacija.

Akademija u brojkama

8,000
Polaznika u programima naših stručnjaka 
4.6
Prosječna ocjena naših programa 
4
Regionalna, nacionalna i međunarodna priznanja za kvalitetu programa naših stručnjaka 

Akademija u slikama

Najčešća pitanja i odgovori

Koliko koštaju vaši programi?
Naši programi se dijele na nekoliko vrsta: tipski programi, online programi i individualni programi. Tipski programi nalaze se u kalendaru događanja i najčešće imaju definiranu okvirnu cijenu koja se može prilagođavati pojedinim skupinama polaznika. Online programi su trajni programi dostupni na našoj Web stranici i koji imaju obično jasno definiranu cijenu, ali i tu su mogući dogovori za veći broj polaznika iz iste obitelji, skupine prijatelja, organizacije ili institucije. Individualni programi su individualno krojeni za svakog polaznika i grupu polaznika. Ukoliko imate interes za pojedinu temu ili program, uputite nam upit te će se temeljem komunikacije s Vama, naših stručnjaci napraviti analizu Vaših ciljeva, potreba i mogućnosti te ponuditi Vam prilagođeni program.
Mogu li se programi kombinirati?
Da. Moguće je kombinirati primjerice tečajeve i mentorske programe ili tečajeve i volontiranje. U stvari, sve mogućnosti i kombinacije su na raspolaganju svakom polazniku. Obično se polaznici zainteresirani za jednu aktivnost, samostalno ili na naš prijedlog uključuju u druge aktivnosti. Naime, jedna aktivnost može poduprijeti drugu, a time se ubrzava proces učenja, razvoja vještina i stavova, te stjecanja iskustava i kompetencija ključnih za uspjeh u Vašem nastojanju.
Imaju li članovi klastera popust?
Da. Svi članovi klastera imaju popuste od 10 do 30% na pojedine programe obrazovanja i mentoriranja. Osim toga, članovi mogu dobivati prilagođene informacije o temama koje ih zanimaju putem elektronske pošte te sudjelovati u članskim događanjima i partnerskim programima. Članovi se mogu uključiti i u projekte kao korisnici ili čak partneri. Više o članstvu u klasteru možete vidjeti ovdje.
Zašto su neki programi ponekad besplatni?
Zato što se ponekad određeni programi odvijaju kroz projekte za koje su osigurani vanjski izvori financiranja. U tom slučaju, polaznici koji se uključe u takav program, imaju jedinstvenu priliku sudjelovati u programima bez ikakvog plaćanja. Ukoliko ste zainteresirani za te mogućnosti, pratite naše objave na ovoj stranici i stranicama društvenih mreža, a možete se i učlaniti u klaster te prijaviti na našu listu elektronske pošte te Vam možemo slati informacije o takvim mogućnostima za teme koje su Vama zanimljive.

Projekti

Zato što ste odvažni.

Klaster

Zato što ste mudri.